Cotlete de porc cu mere si ceapa la cuptor

Ingrediente cotlete de porc cu mere si ceapa la cuptor

  • 1 lingura de unt fara sare;
  • 4 cotlete de porc;
  • 2 mere rosii, fara cotoare, taiate felii;
  • 1 ceapa rosie, taiata felii;
  • 1 lingurita de cimbru proaspat, tocat marunt;
  • 1 lingura ulei de masline;
  • sare si piper dupa gust;

Mod de preparare cotlete de porc cu mere si ceapa la cuptor

  1. Incalzeste cuptorul la 200°C.
  2. Incalzeste o tigaie care nu lipeste si adauga untul. Dupa ce s-a topit, asaza cotletele de porc si gateste-le cate 3 minute pe fiecare parte.
  3. Transfera cotletele intr-o tava pentru copt, unsa cu ulei de masline.
  4. Adauga feliile de mere, ceapa si presara cimbru, sare si piper dupa gust.
  5. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute.

Pofta mare!

Informatii nutritionale/ portie

Urmatoarele informatii nutritionale sunt valabile pentru o portie din preparat: un cotlet de porc, 6 felii de mere, 3 felii de ceapa, 2 linguri de sos.

Calorii: 285

Grasimi: 12,4g

Proteine: 24g

Carbohidrati: 20g

Fibre: 3g

Sursa: http://www.myrecipes.com/

4.5/5 - (2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate