Reteta sanatoasa pentru mic dejun – rosii coapte cu ou

rosii coapte umplute cu ou

Reteta de rosii coapte cu ou este ideala pentru micul dejun, usor de preparat si are un continut caloric foarte mic.

Ingrediente rosii coapte cu ou

  • 2 rosii mari;
  • 2 oua;
  • 2 linguri de patrunjel proaspat;
  • sare si piper;

Mod de preparare rosii coapte umplute cu ou

1. Taie cate un capac la fiecare rosie si indeparteaza pulpa si semintele din interior.

2. Sparge in fiecare rosie cate un ou si asezoneaza cu sare, piper si patrunjel.

3. Asaza rosiile pe o tava tapetata cu hartie pentru copt. Se lasa la copt timp de 35 de minute, pana cand oul este gatit.

Serveste alaturi de paine prajita. Pofta mare! 🙂

Sursa: http://www.hungryhealthyhappy.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate