Dumsil GYM

2

 

 

Nume sala:  Dumsil GYM

Adresa sala: B-dul Basarabiei ( Muncii ) nr. 110, Sector 2, vis-a-vis de Liceul D Leonida

Oras: Bucuresti

Descriere / Facilitati: sala fitness & bodybuilding 100 mp , dotari cardio si forta, sfaturi inctructor + nutritie permanent gratuit .
Magazin suplimente Universal SUA  si Redis , cabinet masaj , electrostimulare musculara si solarium bronzare  in incinta .
www.dumsilgym.ro

Preturi: 100 RON

Contact:

Adresa de email[email protected]
Numar de telefon: 0722227048

 

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Dumsil GYM!

Dumsil GYM
Ti-a placut?

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.
DISTRIBUIE
Articolul precedentCastigator 30 produse din gama “Batoane & Bauturi Instant”, 28 martie
Articolul următorReal Body Gym
Specialist in fitness si nutritie, colaborez cu revista Culturism&Fitness de aproape 10 ani. Sunt pasionata de scris si de plimbarile lungi cu bicicleta si incerc sa promovez un stil de viata sanatos in orice activitate pe care o intreprind. Raspund cu drag oricarei intrebari, nelamuriri sau pareri legate de articolele pe care le promovez :)