Dumsil GYM

2
1578

Nume sala:  Dumsil GYM

Adresa sala: B-dul Basarabiei ( Muncii ) nr. 110, Sector 2, vis-a-vis de Liceul D Leonida

Oras: Bucuresti

Descriere / Facilitati: sala fitness & bodybuilding 100 mp , dotari cardio si forta, sfaturi inctructor + nutritie permanent gratuit .
Magazin suplimente Universal SUA  si Redis , cabinet masaj , electrostimulare musculara si solarium bronzare  in incinta .
www.dumsilgym.ro

Preturi: 100 RON

Contact:

Adresa de email[email protected]
Numar de telefon: 0722227048

 

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Dumsil GYM!

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

2 COMENTARII

  1. Sala de parter de bloc cu 10-15 aparate dar civilizata …. curata si cu instructor gratuit permanent asta e f bine…

  2. am fost la aceasta sala si mai merg si acum atat eu cat si prietena mea .. nu e o sala f mare adica are cca 100 mp dar are dotari complete si instructori care te ajuta gratuit .. eu dau nota 9 din 10 .. au aparate de la greutati scripti etc pana la benzi de alergare electrice buune…..

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.