Hardcore Fitness

0
1685

Nume Sala: Hardcore Fitness

Adresa sala: Str. Maresal C-tin Prezan 120 A

Oras: Timisoara

Descriere / Facilitati: – aparatura fitness si culturism, cardio, bar sportiv, sauna, parcare, dulapuri individuale cu supraveghere video, casute pentru obiecte de valoare.

Preturi: prima sedinta – gratuit (doar pe baza unui act de identitate); 1 luna sala – 100 RON 1 luna sala + sauna – 150 RON; 3 luni – 240 RON; 3 luni sala + sauna – 350 Ron. Asistenta din partea instructorului este inclusa toate tipurile de abonament.

Contact: 

Adresa de email[email protected]
Numar de telefon: 0730216632

Cum apreciezi serviciile salii Hardcore Fitness?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Hardcore Fitness

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.