Paste cu rosii, masline si vinete

paste cu rosii si vinete

Ingrediente paste cu rosii, masline si vinete

  • 2 linguri de ulei de masline;
  • 1 vanata mare, taiata cuburi;
  • 2 catei de usturoi;
  • 4 rosii, taiate cuburi;
  • 50 g masline verzi/negre, fara samburi;
  • 2 linguri otet (optional);
  • 50 g capere;
  • 300 g paste;
  • patrunjel, busuioc proaspat;
  • sare, piper, paprika dupa gust;

Mod de preparare paste cu rosii, masline si vinete

  1. Incalzeste uleiul la foc mediu. Soteaza vanata timp de aproximativ 5 minute, apoi adauga usturoiul tocat marunt, rosiile, caperele si otetul. Amesteca bine, iar apoi adauga condimentele. Se mai lasa la foc aproximativ 10 minute.
  2. Gateste pastele conform instructiunilor inscrise pe ambalaj, scurge-le, adauga-le peste compozitia cu vinete si rosii si amesteca bine.

Pofta mare! 🙂

Sursa: http://www.eatingwell.com

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate