Pui mediteranean cu paste

pui mediteranean cu pastePui mediteranean cu paste

Va propun sa facem o calatorie pe tarmurile Marii Mediterane si sa incercam o reteta foarte buna, usor de preparat si cu un numar redus de calorii.

Portii: 4

Timp de pregatire: 5 minute

Timp de gatit efectiv: 15 minute

Ingrediente:

  • 200 grame de anghinare marinate
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 500 grame de piept de pui dezosat, taiat in bucati mici
  • 3 catei de usturoi taiati subtire
  • ¼ cana de supa concentrata de pui
  • ¼ cana vin alb sec
  • 1 lingurita oregano
  • 3-4 ardei copti, taiati subtire
  • ¼ cana masline Kalamata
  • 3 cani paste penne fierbinti
  • ¼ cana branza feta (optional)

Mod de preparare:

  1. Scurge anghinarele, pastrand marinada, si taie-le in bucati. Incinge uleiul intr-o tigaie si aduaga bucatile de pui si usturoiul. Prajeste pana cand bucatile de pui sunt fragede, apoi aduaga marinada de anghinare, supa concentrata, vinul si oregano.
  2. Lasa totul pe foc pana amestecul fierbe, apoi aduaga anghinarele, ardeii copti si maslinele.
  3. Toarna amestecul peste paste. Poti aduga si branza feta.

Continut nutritiv per portie: 347 calorii, 26 g proteine, 38 g carbohidrati, 9 g grasmi (1g nesaturate), 3 g fibre

 

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate