Piept de pui umplut cu bacon si kale

piept de pui cu bacon si kale

Pieptul de pui este o alegere alimentara nemaipomenita pentru oricine vrea sa-si mentina greutatea ideala. Si, cu toate acestea, poate deveni foarte usor plictisitor, daca nu incercam retete variate. Asadar, daca te-ai plictisit de clasicul piept de pui cu legume, iata o reteta la indemana, pe care o poti prepara fara mari eforturi: piept de pui umplut cu bacon si kale.

Ingrediente piept de pui umplut cu bacon si kale

  • 2 bucati piept de pui;
  • 4 bucati bacon;
  • 1 ceapa;
  • 100 g varza kale;
  • 2 catei de usturoi;
  • 1 lingurita ulei de masline;
  • sare si piper dupa gust;

Mod de preparare piept de pui umplut cu bacon si kale

  1. Sectioneaza bucatile de pipet de pui, nu foarte mult de jumatate, astfel incat sa formezi un buzunar. Asezoneaza cu sare si piper si pune-le deoparte.
  2. Intr-o tigaie care nu lipeste, gateste baconul.
  3. Adauga ceapa, cateii de usturoi, varza kale si uleiul de masline intr-un blender si proceseaza-le pana cand sunt tocate marunt. Adauga apoi baconul maruntit si amesteca.
  4. Umple bucatile de piept de pui cu amestecul obtinut si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt.
  5. Gateste timp de 30-40 de minute la cuptor, pana cand preparatul este gata.

Sa ai pofta! 🙂

Continut caloric/portie: 338

Sursa: www.strongfitnessmag.com

5/5 - (2 votes)

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate