Revista Culturism & Fitness, in reteaua Inmedio

4
1692
revista culturism&fitness

De astazi, revista Culturism & Fitness se gaseste inclusiv in magazinele retelei Inmedio.Culturism & Fitness

Poti consulta harta magazinelor aici.

 

Multumim pentru vot!
Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

4 COMENTARII

  1. In 2018 nu am gasit nici un numar al revistei Revista Culturism & Fitness, in reteaua Imedio.Ati incheiat colaborarea cu ei ?

    • Din pacate nu mai lucram cu cei din reteaua Imedio. Puteti primi revista Culturism & Fitness gratuit la orice comanda pe site-ul redis.ro. In cazul in care doriti mai multe numere, specificati in comentariul de la comanda.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.