Salata de primavara cu pui, mazare si ceapa verde

salata de primavara

Ingrediente salata de primavara cu pui, mazare si ceapa verde

  • 100 g caju crud;
  • 1 lingura de otet;
  • sare dupa gust;
  • piper rosu dupa gust;
  • 500 g piept de pui;
  • 200 g mazare fiarta;
  • 1 legatura de ceapa verde;
  • marar;
  • 1 salata verde/arugula/laptuca;

Mod de preparare salata de primavara cu pui, mazare si ceapa verde

  1. Lasa cajuul la inmuiat in apa clocotita timp de 30 de minute, dupa care scurge-l.
  2. Adauga cajuul in blender, impreuna cu 100 ml de apa, otetul, sarea si piperul si mixeaza pana cand amestecul devine omogen.
  3.  Fierbe pieptul de pui si taie-l in bucati mici dupa ce se raceste.
  4. Adauga peste pieptul de pui pasta de caju, ceapa verde si patrunjelul tocate marunt si amesteca bine.
  5. Serveste impreuna cu salata.

Pofta mare! 🙂

Sursa: www.wholefoodsmarket.com

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate