Testeaza-ti limitele! Accepta provocarea cursei cu obstacole Asaltul Lupilor

Duminica, 21 mai 2017, in Parcul Pantelimon din Bucuresti, va avea loc a IV-a editie a cursei cu obstacole & mud „Asaltul Lupilor”.

Evenimentul sportiv plin de distractie si adrenalina, programat in capitala, se adreseaza persoanelor mai putin conformiste, copii si adulti, individual sau in echipe! 

Copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani sunt invitati sa participe la cursa cu obstacole & mud „Asaltul Lupilor Junior”, unde isi pot murdari linistiti hainele.

Asaltul Lupilor – mai mult decat o cursa cu obstacole!

Testeaza-ti limitele! Accepta provocarea cursei cu obstacole Asaltul Lupilor 1

Organizatorul evenimentului este Asociatia Non Profit RunCorp – un adevarat promotor al vietii active, fair play-ului si stilului de viata sanatos.

Fiind singura cursa cu obstacole organizata de persoane cu experienta in misiuni militare, „Asaltul Lupilor” se deosebeste de alte intreceri similare autohtone, fiind deja populara in randul tinerilor.

Traseul cursei a fost special creat pentru cei care isi doresc sa traiasca o experienta unica, antrenanta si inegalabila, impreuna cu prietenii sau colegii, aceasta fiind ocazia perfecta.

Evenimentul se adreseaza atat adultilor, indiferent de conditia lor fizica, cat si copiilor.

Doritorii cu varsta de 18 ani impliniti se pot inscrie la cursa „Asaltul Lupilor”, iar copii intre 4 si 12 ani, insotiti de un parinte/tutore, pot participa si ei la cursa „Asaltul Lupilor Junior”.

Inscrierile se fpot face aici: http://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-bucuresti

Asaltul Lupilor, o cursa necompetitiva si necronometrata

La linia de start vor fi asteptati toti cei care sunt in cautare de noi provocari, scopul fiind de a ajunge la linia de sosire.

Pe parcursul traseului lung de 5 kilometri, participantii vor avea ocazia sa-si puna la incercare propriile capacitati fizice si psihice. Nu conteaza viteza, ci doar participarea si distractia din timpul cursei.

Concurentii, individual sau in echipe de minim 4 membri fiecare, se vor confrunta cu scarile suspendate, fumigenele, gropile cu apa si noroi, tunelele subterane, precum si cu alte obstacole naturale sau artificiale, pregatite de organizatori.

Pe de o parte, cursa in teren accidentat este in asa fel conceputa incat sa testeze limitele fizice si psihice ale participantilor. Totodata, asociatia organizatoare a gandit-o ca pe un mijloc de socializare si o oportunitate de distractie, in masura sa capteze atentia tuturor, nu doar interesul atletilor de perfomanta, bodybuilderilor sau practicantilor de fitness.

Asaltul Lupilor, o provocare ce merita incercata! O accepti?

Aici este mai importanta participarea decat castigul in sine, oportunitatea de a lega noi prietenii, nu dorinta de a iesi invingatori. Fara sa fie vorba despre o competitie in adevaratul sens al cuvantului, cursa cu obstacole „Asaltul Lupilor” reprezinta mai degraba o provocare pentru toti cei cu varsta cuprinsa intre 4 si 99 de ani.

Dar pentru a ajunge la linia de finish, concurentii vor avea nevoie de o buna rezistenta fizica, de forta, curaj pentru a depasi obstacolele si nu in ultimul rand de indrazneala de a fi deschisi noilor provocari. La fel de importante raman echipamentele din timpul intrecerii, precum si hainele de schimb de dupa concurs.

Detalii despre inscriere si participare

Fiind vorba despre o cursa cu obstacole, organizatorii tin sa le precizeze celor interesati ca validarea inscrierilor este conditionata de predarea unei declaratii pe propria raspundere.
Doritorii pot dispune de toate informatiile necesare direct pe site-ul evenimentului sportiv, www.AsaltulLupilor.ro si pagina oficiala pe www.Facebook.com/AsaltulLupilor

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate