The Color Run – Sarbatoreste bucuria si sanatatea in culori!

the color run

Sarbatoreste bucuria, sanatatea si originalitatea cu cea mai colorata cursa a anului, The Color Run!

Cunoscuta si sub denumirea de Happiest 5k on the Planet, in timpul cursei necronometrate de 5 kilometri, participantii sunt vopsiti cu pudra colorata la fiecare kilometru parcurs.

Evenimentul, care a debutat in 2011 in America, a luat amploare si este organizat in numeroase tari de pe glob, printre care si Romania, incepand din 2014.

In 2015, participantii au atins 5 milioane, in peste 50 de tari.

Sarbatoreste bucuria, sanatatea si originalitatea cu The Color Run – Cea mai distractiva cursa a anului

The Color Run nu este o cursa competitionala. Timpii de alergare conteaza mai putin, iar regulile de participare sunt simple. Nu trebuie decat sa te inscrii. Vei incepe cursa imbracat in alb, iar linia de sosire o treci in culori.

Cea mai frumoasa parte este ca The Color Run nu impune restrictii de varsta sau nivel de pregatire. Asadar, oricine este binevenit sa participe.

Incheierea cursei nu inseamna si incheierea distractie! Urmeaza un festival la fel de viu colorat si distractiv pentru toti participantii, cea mai dinamica si distractiva petrecere post-5k la care o sa participi vreodata.

Evenimentul isi propune, pe langa voia buna si energia pozitiva, sa promoveze un stil de viata sanatos. Mai bine de 60% dintre participanti alearga o astfel de cursa pentru prima data.

Unde se organizeaza The Color Run?

Daca vrei sa participi alaturi de alti entuziasti la cea mai colorata cursa necronometrata din lume, orasele in care va avea loc sunt:

Bucuresti – 22 aprilie

Cluj-Napoca – 13 mai

Timisoara – 3 iunie

Iasi – 24 iunie

Mamaia – 29 iulie

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate