Omleta usoara cu sparanghel si somon afumat

omleta cu sparanghel

Ingrediente omleta cu sparanghel si somon afumat

  • 1 legatura sparanghel;
  • 8 oua;
  • 150 ml smantana;
  • piper rosu, piper alb si sare dupa gust;
  • 3 linguri unt;
  • 200 g somon afumat;
  • 1 legatura marar;

Mod de preparare omleta cu sparanghel si somon afumat

  1. Bate ouale impreuna cu smantana, sarea si piperul.
  2. Topeste jumatate din cantitatea de unt intr-o tigaie si soteaza sparanghelul. Transfera-l pe o farfurie.
  3. Topeste cantitatea de unt ramasa si gateste ouale. Cand sunt gata, transfera-le alaturi de sparanghel si adauga bucatile de somon deasupra.
  4. Presara mararul tocat marunt.

Pofta mare!

Sursa: https://www.santamariaworld.com/uk

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate