Tonic Gym

0
8149

Nume Sala: Tonic Gym

Adresa: B-ul Bucuresti nr 27,  Focsani

Descriere / Facilitati: Orice femeie are nevoie de intimitate si siguranta unui spatiu propriu, care sa-i asigure confort si intimitate, intr-o sala de fitness.  De aceea, TONIC GYM a creat special o sala de fitness si masaj  in Focsani numai pentru femei.  TONIC GYM vine in sprijinul doamnelor, domnisoarelor cu un concept nou, sigur si eficient in pastrarea unei  greutati ideale si a unei forme fizice de invidiat. TONIC GYM  imbina traditionalul si modernul in Fitness si Masaj, metode dovedite stiintific a fi cele mai eficiente, in conditiile de azi cand femeia este din ce in ce mai ocupata. TONIC GYM va ofera atat programe Fitness: de slabit, anticelulita, tonus muscular, diete, cat si masaje:  anticelulitice, de relaxare ,energizare, dar si masaje terapeutice de reflexologie. Atat sedintele de fitness cat si cele de masaj, sunt asigurate si sunteti asistat de instructori profesionisti, atestati si cu experienta vasta in domeniu.

Preturi: Incepand cu 40 del lei ora de masaj/80 de lei abonamentul la fitness

Contact:

Adresa de email: [email protected]
Numar de telefon: 0768204141

902053_353346591444062_561392922_o

Cum apreciezi serviciile salii Tonic Gym?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Tonic Gym:

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.