World Gym Academy

2
4154

Nume sala: World Gym Academy

Adresa: Bucuresti, sect. 4, str. Lanariei, nr 93-95, parter, in complex T-Center

Descriere / Facilitati:

World Gym Academy este o sala de fitness nou infiintata, cu o suprafata de aprox 700mp, pozitionata central, in zone Tineretului-Liceul Gh. Sincai. Sala este doatata cu aer conditionat, sunt cabine de dus individuale, vestiare cu cheie, 2 saune, sac de box. Va puteti inscrie si la cursuri de aerobic.Aparatele de fitness si bodybuilding sunt profesionale. Aveti la dispozitie 14 benzi de alergare, stepper, bicicleta eliptica, 6 biciclete. Va asteptam sa va mentineti in forma si sanatosi !

Preturi: full 120ron, day time 80ron, 12sedinte 90ron/Ab. fete : full 100 ron, day time 60ron, 12 sedinte 70ron/ elevi/studenti full fete 80ron, full baieti 100 ron

Contact:  Marius David
[email protected]
0314178884

Cum apreciezi serviciile salii World Gym Academy?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala World Gym Academy:

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

2 COMENTARII

  1. Ma numesc Albert Florian si lucrez la o companie care face aprecieri sau dezaprecieri referitor la condiitiile oferite de Saliile De Fitness din Romainia. WORLD GYM ACADEMY a fost vizitata de colaboratori nostri si a primit 98 puncte dintrun total de 100 puncte ceea ce o pune pe primul loc in zona TINERETULUI Sector 4 si pe locul 3 in TOP SALI DE FITNESS DIN ROMANIA. NR1 WORLD GYM ACADEMY

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.