Ciuperci umplute cu quinoa si cartofi dulci

ciuperci umplute

Ingrediente ciuperci umplute cu quinoa si cartofi dulci

  • 4 cartofi dulci;
  • 2 linguri de ulei de masline;
  • sare;
  • piper;
  • spanac;
  • 2 cani de quinoa (fierte);
  • 6 ciuperci portobello;

Mod de preparare ciuperci umplute cu quinoa si cartofi dulci

  1. Adauga cartofii taiati cubulete intr-o tava pentru copt (tapetata cu hartie pentru copt) si lasa-i la cuptor timp de 30-40 de minute.
  2. Cu 1-2 minute inainte sa fie gata, indeparteaza hartia de copt si adauga cateva frunze de spanac proaspat.
  3. Dupa 3 minute scoate tava de la cuptor si lasa amestecul sa se raceasca.
  4. Amesteca quinoa, cartofii dulci si spanacul intr-un bol si asezoneaza cu sare si piper.
  5. Ciupercile, spalate si curatate, se ung cu ulei de masline si se asaza intr-o tava. Adauga amestecul de quinoa, cartofi dulci si spanac.
  6. Presara o lungura de ulei de masline deasupra si introdu tava la cuptor.
  7. Se coc timp de 15-25 de minute.

Informatii nutritionale (per ciuperca)

Calorii: 196

Proteine: 5 g

Carbohidrati: 32 g

Fibre: 5 g

Sodiu: 91 g

Grasimi: 6 g (dintre care 1 g saturate)

Pofta mare!

Sursa reteta: greatist.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate