Lady’s Gym

0
804

Nume sala: Lady’s Gym

Adresa: Cluj-Napoca (centru) Str. Regele Ferdinand, Nr. 7, ap 12

Descriere / Facilitati:

Clasele de aerobic se desfasoara in cele 2 sali, fiecare avand o capacitate de 20-25 persoane! Cursurile se fac in paralel, cele din Sala 1 de la fix, iar cele din Sala 2 de la jumate. Ele sunt grupate in 2 mari categorii : Rezistenta musculara si cardiovasculara si Modelare corporala, fiecare fiind impartite in subcategorii in functie de intensitate. Poti alege: aerobic, aerobic fitness, tae bo, pilates, fitball, zumba, step aerobic, functional training.

Preturi:

1 SEDINTA – 10 Lei

8 SEDINTE – 65 Lei

NELIMITAT (1 LUNA) – 90 Lei

Prima intrare gratuita!

Contact: 

 0753 45 32 30
 0264 236 324

[email protected]

Imagini: ladysgym.ro

Cum apreciezi serviciile salii Lady’s Gym?

[rate_this_page]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Lady’s Gym:

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.