Amalt Training

0
1331

Nume Sala: Amalt Training
Adresa sala: Sos. Bucuresti Nord 15-23, Pipera, Voluntari
Oras: Bucuresti
Descriere / Facilitati: Amalt Training reprezinta un concept nou de antrenament, total diferit de antrenamentele grele din salile de sport clasice, un antrenament intens care dureaza doar 20 minute, desfasurat intr-un mediu foarte placut, fara alte persoane care lucreaza langa tine, condus de fiecare data de catre un instructor personal si care ofera rezultatele dorite in cel mai scurt timp!
Esenta si cheia eficientei antrenamentului Amalt Training este stimularea electrica a musculaturii (EMS – electrical muscle stimulation), combinata cu exercitii simple de gimnastică si de tonifiere, exercitii usor de executat de orice persoana, indiferent de varsta, sex, greutate, stil de viata.
Preturi: de la 70 lei
Date de contact: 
Adresa de email: [email protected]
Numar de telefon: 0722163270

Cum apreciezi serviciile salii Amalt Training?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Amalt Training:

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.