Sport Center

0
1686

Nume sala: Sport Center Adresa sala: str. Marasesti nr. 48B, Suceava (vis-a-vis de cantina C.N. Mihai Eminescu) Oras: Suceava Descriere/Facilitati: Gimnastica aerobica, Sauna, Karate, Kangoo Jumps, Fitness, Solar, Sauna, Bar sportive, Reflexoterapie, Culturism. Preturi: Abomanet pe o saptamana, culturism&fitness – 70 lei Date de contact: Numar de telefon: 0740695495

Cum apreciezi serviciile salii Sport Center?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Sport Center:

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.