Sport Center

0

 

 

Nume sala: Sport Center Adresa sala: str. Marasesti nr. 48B, Suceava (vis-a-vis de cantina C.N. Mihai Eminescu) Oras: Suceava Descriere/Facilitati: Gimnastica aerobica, Sauna, Karate, Kangoo Jumps, Fitness, Solar, Sauna, Bar sportive, Reflexoterapie, Culturism. Preturi: Abomanet pe o saptamana, culturism&fitness – 70 lei Date de contact: Numar de telefon: 0740695495

Cum apreciezi serviciile salii Sport Center?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Sport Center:

Sport Center
Ti-a placut?

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.
DISTRIBUIE
Articolul precedentAmalt Training
Articolul următorC. S. ProFitness Vulcan
Specialist in fitness si nutritie, colaborez cu revista Culturism&Fitness de aproape 10 ani. Sunt pasionata de scris si de plimbarile lungi cu bicicleta si incerc sa promovez un stil de viata sanatos in orice activitate pe care o intreprind. Raspund cu drag oricarei intrebari, nelamuriri sau pareri legate de articolele pe care le promovez :)