C. S. ProFitness Vulcan

0

 

 

Nume Sala: C. S. ProFitness Vulcan
Adresa sala: NicolaeTitulescu nr 11(Langa Sc.Gen.Nr1)
Oras: Vulcan, Hunedoara
Descriere / Facilitati: Aparate fitness si cardio,programe de KanFit cu ghete kangoo si FitDance(asemanator zumba)
Preturi: 40-45 RON
Date de contact:
Adresa de email: [email protected]
Numar de telefon: 0723149273

Cum apreciezi serviciile salii C. S. ProFitness Vulcan

[rate_this_page]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala C. S. ProFitness Vulcan:

C. S. ProFitness Vulcan
Ti-a placut?

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.
DISTRIBUIE
Articolul precedentSport Center
Articolul următorCe alimente NU ar trebui sa consumi dupa sala
Specialist in fitness si nutritie, colaborez cu revista Culturism&Fitness de aproape 10 ani. Sunt pasionata de scris si de plimbarile lungi cu bicicleta si incerc sa promovez un stil de viata sanatos in orice activitate pe care o intreprind. Raspund cu drag oricarei intrebari, nelamuriri sau pareri legate de articolele pe care le promovez :)

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here