Cel mai modern Bazin din Bucuresti si o sala de Fitness de ultima generatie – Complexul Sportiv Titan

Înotul este cel mai bun și benefic antrenament. Deşi este un sport comun, pe care îl practicăm încă din copilărie, din plăcere, s-a dovedit ştiinţific că înotul este unul dintre cele mai complexe şi mai eficiente antrenamente pe care le putem practica. Deci haideți să mergem la bazin!

Astăzi vrem sa va vorbim despre un bazin modern cu un concept nou, recent deschis și care ne-a impresionat foarte mult. Este vorba de Complexul Sportiv Titan din București, Sector 3, Drumul Gura Siriului 91. Cu un design deosebit și o arhitectura moderna bazinul este Semiolimpic și are 6 culoare, cu o adancime de aproximativ 2 metri va satisface cele mai exigențe cerințe.

Deci dacă sunteți pasionat de sporturile acvatice sau dacă doriți sa va relaxați la sfârșit de săptămână înotând într-un loc foarte plăcut și modern acesta este piscina perfectă pentru dumneavoastră.

Aici am găsit o echipă de oameni foarte ambițioși și profesionisti care au reușit să organizeze cele mai moderne cursuri de înot pentru toate vârstele și indiferent de nivel. Din aceasta echipa vrem să menționăm pe antrenoarea de înot și polo pe apa Xenia Bonca, sportiva la clubul sportiv al armatei Steaua București, de 7 ori Campioana Națională, câștigătoare a Cupei României de 4 ori, cea mai tehnică jucătoare a Campionatului Național în 2017 și căpitan al echipei naționale de polo feminin a României. Conceptul nou, care este unic în București, este acela ca îmbină inițierea și învățarea înotului cu un transfer spre sportul de performanța în înot, polo pe apa sau înot sincron.

Pe site-ul Complexului Sportiv Titan puteți găsi toate informațiile despre cursuri de înot care se adresează copiilor sau adultilor care doresc sa învețe inotul sau chiar celor care doresc sa practice sporturile acvatice la nivel de performanta.

Cel mai modern Bazin din Bucuresti si o sala de Fitness de ultima generatie - Complexul Sportiv Titan 5

Tot aici găsim 2 săli de fitness moderne și spațioase dotate cu echipamente de ultima generație. Acestea sunt la dispoziția membrilor, atât pentru ședințe de grup sau private cu antrenor personal. Exista de asemenea cursuri de fitnessaerobicpilatesdansarte martialeyoga care pot fi practicate cu echipa sau la nivel individual cu antrenori specializați.

Cel mai modern Bazin din Bucuresti si o sala de Fitness de ultima generatie - Complexul Sportiv Titan 6

Bazin Inot Titan are un SPA modern care include o sauna uscata și una cu aburi, iar lista continua cu un jacuzzi care are si  masaj. Aici se pot efectua ședințe de masajreflexologiekinetoterapiedrenaj limfatic. Trebuie sa mentionam ca invecinarea Complexului Sportiv Titan cu Parcul Teilor da o nota speciala terasei și cafenelei, aerul și privelistea sunt de neegalat.

” Reputația noastră reprezintă cel mai valoros capital. De aceea suntem interesați ca oricine ne calcă pragul sa primească servicii excelente și suntem întotdeauna gata sa aducem o valoare adăugată. În cadrul Complexului Sportiv Titan avem câte ceva pentru fiecare și așteptăm să ne vizitați oricând doriți. Întotdeauna adăugăm servicii noi pentru clienții noștri asa ca găsiți informații actualizate pe site-ul nostru Bazintitan.ro sau puteți suna la 0756 060 533” ne-a declarat Florin Niță, directorul Complexului, fost sportiv de performanta, component al echipei de polo pe apa Steaua București și fost Vicepreședinte al Federației Române de polo pe apa.

5/5 - (1 vote)

1 Comment

  • In sfarsit,se mai petrec si lucruri frumoase in Bucuresti !Pacat ca astfel de initiative si investitii sunt atat de rare….Felicitari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate