Flex Gym

0
1365

Nume sala: Flex Gym

Adresa: Sala Polivalentă, Str. Palat nr. 2, Iași

Descriere / Facilitati:

Sala de fitness si culturism dotata cu aparatura  cardio – benzi de alergare (suportă o greutate a utilizatorului de până la180 kg), biciclete cu reglare electronică a efortului, eliptice, biciclete spin, aparate cu contragreutăţi, bănci fixe şi reglabile, greutăţi libere.  Are o suprafaţă de circa 220 mp, cu vestiare şi duşuri pentru femei şi bărbaţi

Preturi:

Aparatură Fitness – 80 lei

Contact: 

+40 023 223 3230

+40 023 222 027

[email protected]

Imagini: flexgym.ro

Cum apreciezi serviciile salii Flex Gym?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Flex Gym:

 

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.