Jade Gym

0
2093

Nume sala: Jade Gym

Adresa: Str Ovidiu nr 4A (cartier Nicolina 2 – Clopotari), Bloc 619, Parter, Iasi

Descriere / Facilitati:

Zona spatioasa de antrenament cardio (10 benzi, 10 biciclete, 6 steppere) si forta – 350m2 – utilata complet cu cele mai noi echipamente Techogym, un studio confortabil pentru ore de dans si aerobic, vestiare elegante, sauna, si salina, cu caramizi de sare Himalaya.

Preturi:

Abonament nelimitat fitness+aerobic+sauna 195 RON

Contact: 

+40 332 730 706

+40 751 030 830

[email protected]

Imagini: jadegym.ro 

Cum apreciezi serviciile salii Jade Gym?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Jade Gym:

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.