Liberty Gym

0

 

 

Nume Sala: Liberty Gym
Adresa sala: Srt.Popa Nan, nr.82, sector 2, Bucuresti
Descriere/Facilitati: Club aerobic si antrenamente personale, sauna, masaj, tratamente corporale de slabit, tonifiere si hidratare, vestiare, dusuri, parcare.
Preturi: Abonament de aerobic nelimitat 160 lei
Persoana de contact: Coralia Mihaescu
Adresa de email: [email protected]
Numar de telefon: 0722193271

Cum apreciezi serviciile salii Liberty Gym?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Liberty Gym:

Liberty Gym
3 (60%) 3 vot(uri)

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.
DISTRIBUIE
Articolul precedentLady’s Fit Gym
Articolul următorIzocon Fitness Gym
Pentru mine, alimentatia sanatoasa si sportul sunt un stil de viata pe care l-am descoperit si adoptat in urma cu mai bine de 10 ani. Prin articolele pe care le scriu impartasesc din cunostintele si experienta mea tututor celor care isi doresc sa aleaga un stil de viata mai activ si mai sanatos. :)

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here