Melody Body Sculpture

0
4038

Nume sala: Melody Body Sculpture
Adresa sala: Str. Doljului, Craiova
Oras: Craiova
Descriere / Facilitati: Melody Body Sculpture este una din cele mai mari sali de fitness din Craiova, ce prezinta alaturi de serviciile de fitness si alte facilitati care completeaza portofoliul de servicii al clubului, create cu scopul de a va rasfata cat mai mult sederea: sauna, manichiura, remodelare corporala, elctrostimulare, etc. Mai multe gasiti pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/MelodyBodySculpture

Preturi: abomanet fitness: 90 RON, abonament cardio 80 RON, abonament aerobic 90 RON.

Contact

Adresa de email: [email protected]

Numar de telefon: 0351 417 856

LOGO3

Cum apreciezi serviciile salii Melody Body Sculpture?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Melody Body Sculpture:

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.