New Fit Way

0
2242

Nume Sala: New Fit Way

Adresa sala: Strada Petre Isipirescu nr 86, Sector 5

Oras: Bucuresti

Descriere/Facilitati: New Fit Way – centru fitness si wellness modern deschis din octombrie 2012, in Bucuresti. Suprafata 1000 mp cu studio de aerobic si studio spinning, sala de fitness si cardio dotate cu echipamente de ultima generatie, cabinet de masaj si solar, activitati pentru copii si multe altele.

Servicii oferite : fit ball, kids fit , afro aerobic, stick workout, fitness, cardio, sauna, masaj, rebound, tae bo, pump, activitati copii, antrenor personal, yoga, kangoo jumps, pilates, body tone, solar

Preturi: abonament fitness full time , 150 ron /luna

Contact:

Adresa de email: [email protected]

Numar de telefon: 0732093974

Cum apreciezi serviciile salii New Fit Way?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala New Fit Way:

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.