Rosii coapte cu parmezan

0
1342
rosii coapte cu parmezan

rosii coapte cu parmezan

Reteta de rosii coapte cu parmezan se potriveste de minune aproape oricarui fel principal. Poti alege preparatul pentru a-ti servi ca garnitura sau, pur si simplu, daca ai chef de o gustare sanatoasa si cu putine calorii.

Ingrediente rosii coapte cu parmezan

  • 4 rosii;
  • 30 g de parmezan;
  • 4 lingurite de ulei de masline;
  • o lingurita de oregano taiat marunt;
  • sare si piper negru macinat, dupa gust;

Mod de preparare rosii coapte cu parmezan

  1. Incalzeste cuptorul la 200 C.
  2. Rosiile se taie pe jumatate si se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.
  3. Se presara parmezan, oregano sare si piper, apoi se toarna uleiul de masline.
  4. Se lasa la cuptor 15 minute.

Pofta mare! 🙂

Valoare nutritionala rosii coapte cu parmezan (per portie)

  • 91 calorii
  • 6 g grasimi (2 g saturate, 4 g monosaturate);
  • 4 mg colesterol;
  • 6 g carbohidrati;
  • 3 g proteine;
  • 2 g fibre;
  • 375 mg sodiu;
  • 363 mg potasiu;

Sursa reteta: eatingwell.com

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.