Site-ul nostru folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dvs. și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru poate include și cookie-uri de la terțe părți, cum ar fi Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Utilizând site-ul, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Am actualizat Politica noastră de Confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe buton pentru a verifica Politica noastră de Confidențialitate

Salata mediteraneana cu rosii, cartofi si parmezan

 

salata mediteraneana

Vara se deschide sezonul salatelor, asadar, sa profitam din plin cu retete cat mai variate!

Ingrediente salata mediteraneana cu rosii, cartofi si parmezan

Cantitati pentru 6 portii. 

  • 1 kg cartofi noi, mici, taiati in jumatati;
  • 1 lingura ulei de masline;
  • 100 g parmezan ras;
  • busuioc proaspat;
  • 6 rosii uscate la soare, taiate felii;

Mod de preparare salata mediteraneana cu rosii, cartofi si parmezan

  1. Se fierb cartofii, iar dupa ce s-au racit se curata de coaja si se taie. Se adauga rosiile, busuiocul proaspat tocat marunt, parmezanul si uleiul de masline.

Salata se serveste calda. Pofta mare! 🙂

Valori nutritive salata mediteraneana (per portie)

Kcal: 178

Grasimi: 5 g

Carbohidrati: 29 g

Fibre: 3 g

Proteine: 6 g

Sursa

bbcgoodfood.com

Multumim pentru vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate