Vara se deschide sezonul salatelor, asadar, sa profitam din plin cu retete cat mai variate!
Ingrediente salata mediteraneana cu rosii, cartofi si parmezan
Cantitati pentru 6 portii.
- 1 kg cartofi noi, mici, taiati in jumatati;
- 1 lingura ulei de masline;
- 100 g parmezan ras;
- busuioc proaspat;
- 6 rosii uscate la soare, taiate felii;
Mod de preparare salata mediteraneana cu rosii, cartofi si parmezan
- Se fierb cartofii, iar dupa ce s-au racit se curata de coaja si se taie. Se adauga rosiile, busuiocul proaspat tocat marunt, parmezanul si uleiul de masline.
Salata se serveste calda. Pofta mare! 🙂
Valori nutritive salata mediteraneana (per portie)
Kcal: 178
Grasimi: 5 g
Carbohidrati: 29 g
Fibre: 3 g
Proteine: 6 g
Sursa