Lady’s Fit Gym

0
1004

Nume Sala: Lady’s Fit Gym
Adresa sala: str. Domneasca nr. 24, Bl. Modern, vis-a-vis de Olympos Cafe Galati
Oras: Galati
Descriere/Facilitati: Lady’s Fit Gym este o sala in Galati de aerobic, kangoo jump, total body, fit-ball, mini fit-ball, functional training, power step, program kangoo jumps pentru incepatori. Lady’s Fit Gym este dedicata exclusiv fetelor, mamicilor (copii au loc special amenajat cat mamicile fac miscare), femeilor de toate varstele.
Preturi: 60 Ron
Persoana de contact: Iulia Barladeanu
Adresa de email: [email protected]
Numar de telefon: 0745 923 437

 

Cum apreciezi serviciile salii Lady’s Fit Gym?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Lady’s Fit Gym:

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.