Perfect Fit

0
1639

Nume Sala: Flabelos Center by Perfect Fit

Adresa sala: Str. Lugojului Nr. 41

Oras: Oradea

Descriere / Facilitati: CENTRUL FLABELOS, are grija de sanatatea si frumusetea ta,daca doresti sa slabesti,doresti sa te relaxezi intr-un ambient cat mai placut sa abordezi,o activitate utila si necesara oricarei persoane care pretuieste aspectul sau fizic si doreste sa isi imbunatateasca tonusul general, o modalitate prin care femeia si barbatul modern se respecta pe sine si implicit pe cei din jurul sau.

Preturi: O sedinta – 10 Ron; Abonament Silver (14 sedinte) – 100 Ron ; Abonament Gold (30 sedinte) – 200 Ron; Abonament No Limit (nelimitat) – 250 Ron

Contact: 

Adresa de email: [email protected]
Numar de telefon: 0733870299

Cum apreciezi serviciile salii Perfect Fit?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Perfect Fit:

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.

LASA UN MESAJ:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.