Viva Sport

0

 

 

Nume Sala: Viva Sport Club

Adresa sala: Sos. Oltenitei, nr. 103, sector 4, Bucuresti

Oras: Bucuresti

Descriere / Facilitati: Aerobic, Fitness, Kangoo Jumps, Indoor Cycling/Spinning, Tenis de Masa, Activitati Copii, Piscina Interioara, Sauna, Masaj

Preturi: 160 lei – Fitness

Contact:

Adresa de email[email protected]

Numar de telefon: 0213322247

Cum apreciezi serviciile salii Viva Sport Club?

[ratings]

Lasa un comentariu cu parerea ta despre sala Viva Sport CLub

Viva Sport
5 (100%) 1 vot(uri)

Informaţiile publicate de topfitness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul Topfitness.ro ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Topfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.
DISTRIBUIE
Articolul precedentPerfect Fit
Articolul următorTrucuri care te ajuta sa slabesti, chiar daca ai peste 30 de ani
Specialist in fitness si nutritie, colaborez cu revista Culturism&Fitness de aproape 10 ani. Sunt pasionata de scris si de plimbarile lungi cu bicicleta si incerc sa promovez un stil de viata sanatos in orice activitate pe care o intreprind. Raspund cu drag oricarei intrebari, nelamuriri sau pareri legate de articolele pe care le promovez :)